This is how I look today


Dåliga bilder, jag vet. Men upptäckte i morse att jag inte hade så mycket tid på mig innan bussen gick.
Skinnjacka | Linne, H&M | Jeans, Cubus | Väska, H&M | Skor, Converse

My client for today.

Halloj!
Idag är det måndag, vilket betyder att det var skola igen. Var i salongen today, mycket skoj!
Vi gick igenom schamponeringstekniken, sedan fick vi även tvätta håret på varandra, sjuuukt skönt! Höll nästan på att somna, haha!
Efter lunchen var det dags för lite styling på dockorna. 
Testade på att göra en 'fiskbensfläta', vilket jag faktiskt aldrig gjort förut. Jag kan minnas att jag letat på internet efter en bra beskrivning, men det var så svårt att göra på sig själv så jag gav upp. Men denna blev jag faktiskt riktigt nöjd med!

Nu ska jag chilla resten av eftermiddagen, är så sjukt trött! I morgon är det vanliga lektioner på gymnasiet som gäller.
Puss/J

HulfredsMarknad

Hejsan!
Åkte iväg till HulfredsMarknad i morse med pappa, bror och bonusmamma. Fanns som vanligt en hel del, men de flesta sakerna finns det ju alltid fler av, det vill säga flera stånd som är likadana.
Hittade en ny plånbok och en skinnjacka. Jag har länge velat ha en skinnjacka, men alltid ångrat mig och inte köpt någon, har varit lite snål så där ;) Men nu hittade jag en för väldigt lågt pris, så nu gör det inget om den inte används, vilket jag kommer göra, men iaf haha :)

Dagens Outfit: T-shirt, Bälte, Jeans, Cubus | Skor, Converse
Ignorera det svarta vid tröjan, min spegel har lite mascara där hehe!

In daa Salong!

Tjohej!
Sorry för att jag inte bloggat i veckan, kände att skolan fångade mitt intresse istället!
Hur har första veckan varit då?
Jo, helt underbar! Min klass är sjukt bra, jag trivs som bara den. Måste erkänna att jag var orolig innan skolan började hur klassen skulle vara, men den var bättre än jag trodde! Sjukt nöjd!
Blev mest information i måndags, då uppropet ägde rum. Men i tisdags var det dags för vanliga lektioner. Har skapligt chill schema, kommer vara i salongen två gånger i veckan, måndagar och fredagar. (För er som inte vet, går jag hantverk-frisör)
Så idag var vi alltså i salongen för första gången. Var enormt spänd och uppspelt när jag kom dit i morse, var först där dessutom, om man bortser från lärarna. Men bara några minuter senare kom Monica, så hon och jag satt och snackade en hel del, innan resten kom. Fick en hel del information och så där, men sen fick vi äntligen våra efterlängtade frisör-set + dockan vi ska använda!

Så vi fick börja med att tvätta dockans hår, schamponera och balsamera, sedan fick vi göra lite vad vi ville, förutom att klippa. Jag testade lite alla möjliga uppsättningar, bland annat denna:
Inte de bästa bilderna, inte heller någon avanserad uppsättning. Gjorde inbakadeflätor (funkar även med utbakad) som en 'krans' runt huvudet. 
När klockan närmade sig halv 4 var det tyvärr dags att avsluta, plocka ihop osv. Lite trist, men vi ska ju tillbaka dit på måndag igen!
Det var nog allt för nu, borde nog börja blogga oftare haha :)
Ha det bra,
Puss/J

What does she have, that I don't?

Hejsan.
Precis som jag misstänkte, skulle det inte bli någon bloggning. Jag satt dock vid datorn, men hade helt enkelt ingen lust att blogga.
Vad har jag gjort då?
Jo, i onsdags blev det bio med Maria(♥), tittade på Rise of the planet of the apes (trailer finner du här)
Filmen var helt amazing! Trodde inte den skulle vara så bra, ärligt talat så tittade jag bara för att Tom Felton(♥) medverkade i den, men den var helt över mina förväntningar! Var så inne i filmen att jag inte tänkte på det som hände runt omkring mig, haha. Ni måste gå och se den!
Innan bion var vi lite på stan, hittade ett par adidas-shorts till idrotten, en rakhyvel och en present till min bonusmamma (som fyllde år i söndags, grattis till henne!♥) Blev även en sjukt mysig fika på Nilssons. Efter bion gick jag till mamma efter att ha lämnat den underbara vid resecentrum.
I torsdags var jag nere på stan en gång till, fast denna gång med mamma och lillasyster. Spelade lite minigolf och så.
I fredags blev det att chilla, även idag innan jag åkte hem till pappa igen. Det var nog allt, haha!
Puss/J

When I hear you say my name


Dagens Outfit: Kavaj H&M | Linne Lindex | Byxor Vero Moda | Väska H&M | Converse

Nu drar jag iväg till stan, uppdateringen kanske inte blir den bästa, men vi får se!
Ha det så bra,
Puss/J


"He'll learn who's boss soon enough."

Hejsan!
Äntligen har jag jobbat klart för denna sommar. Känns riktigt skönt, nu ska jag spendera resten av tiden innan skolan börjar med mina vänner och familj.
Så i morgon blir det stan med underbara Maria, sen stannar jag hos mamma till fredag. Inte träffat varken Maria eller mamma på länge, så ska bli kul att få träffa dem igen!
Puss/J

Min bild (jag har redigerat den). Can't wait to see you.

Laugh your heart out, dance in the rain. Cherish the moment, ignore the pain.


Resultatet

före
efter

Inte den bästa efter-bilden, men kommer nog upp någon annan gång. En liten föräldring måste jag säga ;) haha
Nöjd iaf!
Återkommer,
Puss/J

Fixa frillan

Tjohej!

Dagens outfit: T-shirt Gina Tricot | Jeans Cubus | Skor Converse
Idag var jag som sagt hos frisören. Tiden var bokad vid halv 3, men jag o min halvbror var där tidigare för att gå på stan oså. När klockan närmade sig gick vi dit och väntade lite innan vi fick börja fixa oss. Halvbrodern var klar väldigt snabbt, men eftersom jag både skulle färga, slinga och klippa tog det lite längre tid. Var klar vid 5 ungefär, så det tog sin lilla tid..
Efter det gick vi och käkade lite innan jag köpte schampoo och balsam, sedan bar det av hemåt igen.
Kommer inte visa någon bild, eftersom när vi precis lagom hade ätit klart så började det spöregna, så frisyren och allt förstördes. Orkar inte fixa till det för att ta en bild, så ni får se i morgon! :)
Vi hörs,
Puss/J

Frisören i morgon

Hejsan :)
I morgon blir det en heldag i frisörsalongen för min del, lite smått virrig eftersom jag inte bestämt mig än hur jag varken ska klippa eller färga/slinga det. , nu måste frillan fixas inför skolstarten som är om exakt 2 veckor idag! Nerve wracking, huh?
Mina planer på hur det ska se ut är alltså = 0, men allt det slitna ska bort, så cirka 10cm av längden kommer nog försvinna, om inte mer. Kan inte bestämma mig om det ska vara mittenbena eller sidbena med sned kort lugg. asså gud. Hoppas frisören har några bra idéer och tips. 

Kul att ett halvt inlägg består av onödig information? haha
Anyways, i morgon är min sista lediga dag på resten av vecka, men v:33 får jag äntligen en HEL veckas sommarlov, yaay!
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, så.. vi hörs!
Puss/J
wow, mycket av längden försvinner! Bild på frisyren dyker upp i morgon.

IS THAT A WAND IN YOUR POCKET, ARE YOU EXCITED TO SEE ME?

Som ni ser har jag fixat ny design på bloggen. Vad tycks?
En enkel design, men blev nöjd ändå. Skulle inte förvåna mig om jag kommer byta header snart igen haha. Har så svårt att bestämma mig!
Puss/J

NEW IN


Jeans - Cubus 199:-
Jeans, Cubus 199:-
Linne, Lindex 30:- (reavara)
T-shirt, Gina Tricot 99:-
Converse, Stadium 699:-
Fjäder-halsband, JC 59:-
Ring, H&M 50:- & Armband, JC 89:-
Trosor, Cubus 3för2 & ankelstrumpor, Lindex 80:-
Skolsaker och Harry Potter och Dödsrelikerna, Bokhandeln. skolsaker=pappa betalade, bok 249:-
Flätat bälte, Cubus 59:-

Hade lite tråkigt på vägen till Linköping, så satt och målade lite. Inte så lätt i bilen dock haha

Shopping!

Hejsan hoppsan!
Jag har gjort massa roliga saker den senaste tiden, så jag har helt enkelt glömt bort bloggen, vilket inte är med mening haha.
Hur som helst, idag var jag i Linköping med familjen. Shoppade galet! (visar sakerna i ett annat inlägg) En heldag i Linköping med andra ord. När klockan närmade sig tre bestämde vi oss för att dra och käka lite mat sedan åka hem. Nu sitter jag här, trött och sliten, kom hem för någon halvtimma sedan ungefär. I morgon blir det jobb igen, 11-18, suck.
Hörs snart igen,
Puss/J


Magic evening

Sorry mates för dålig uppdatering!
Har varit hos Maria, från igår till idag, så kände att jag inte ville vara aktiv här just då, haha!
Vi tittade på film och hade sjuuukt mysigt! Skrattade och pratade hela kvällen/natten lång! Måste göras om snarast, saknar dig redan plutt.
Tog inte heller några bilder typ, vi hade för roligt helt enkelt, det är min lilla ursäkt.
Bild på mig med Marias Gryffindor-slips!
Enormt tråkigt inlägg, kommer nog upp ett i morgon, har inget mer att säga just nu! Vi hörs,
Puss/J

RSS 2.0