Partypinglan önskar Gott Nytt År!

Ta hand om er ikväll, så ses vi nästa år!
Kvällens outfit
Kvällens sminkning
Taggad chey önskar alla underbara bloggläsare ett gott nytt år!
Vi hörs återigen 2012.
x/J

Nails done

Hallå där i nyårsvimlet!
Humöret är på topp och jag är sjukt taggad på ikväll!
I morse började jag dagen med att duscha, följt av en städning i rummet, som veeeerkligen behövdes. Efter det fixade jag mina naglar lite, nu återstår bara lite käk innan det är dags för det stora fixet, hår och smink.
Min outfit är vald, och det kommer förmodligen upp ett inlägg innan ja drar mig i väg, det blir ju det sista 2011. Helt sjukt att det är 2012 om bara några timmar..
Det var nog allt för nu, dags att laga lite käk nu! Vi hörs troligtvis senare!
x/J

He Who Must Not Be Named

Denna dag spenderades i stan med underbara Linnéa. Gick lite på stan i hopp om att hitta något till nyår, hoppades förgäves, finns fan ingenting i den här stan, suck.
Det är försent nu att skicka efter från internet antar jag, så det får bli min skolavslutningsklänning istället, som jag klippte till lite och så, helt okej, bättre de än att gå naken! 
I morgon blir en chill-dag, bara ligga hemma och dö ut. Funderar på att ha lite Harry Potter maraton, det var så länge sen nu. saaaaaaaaaaaknar mina män en aning faktiskt.. Draco Malfoy och He Who Must Not Be Named aka Lord Voldemort.
Ajaaaaa, vi hörs någon annan dag!
x/J

Nyårsklänning

Hejsan alla underbara!
Jag behöver akut hjälp, snart är det nyår o jag har inget att ha på mig, måste ha hjälp att hitta en klänning. Vilket nummer av dessa skulle ni valt? Hjälp!

Alla klänningar finns på Nelly

Guldfynd by Kenza

yes, denna skönhet fick jag av pappa och Lotta, älskar den hur mycket som helst! Den ska definitivt klä mig på nyår då det blir lite festligheter i Gamleby :)
Någon dag denna veckan blir det att ta en runda till stan, måste hitta något snyggt att ha på sig på nyår, hittar aldrig något när jag väl behöver det, så i värsta fall får jag ta något i från garderoben. Åh store Gud, låt mig hitta något! haha :')
Vi hörs senare mina änglar,
x/J

my very own christmas love

Tjulleluuu!
Sista riktiga skoldagen är nu över, eller okej, den var över sen klockan 11 idag haha!
Började morgonen med matte, gjorde inte ett skit, snackade bara typ, woopps! Efter det hade vi engelska, vi skulle egentligen ha kollat klart på filmen vi påbörjade i går, men allt fuckade sig så fick bli nått quiz isället, rätt kul de med :)
Till sist, svenska! Vi som lämnat in våra arbetsrapporter behövde inte ha lektion, så slutade istället runt 11. Sedan dags för lite lunch, julbord, äckligt som bara den, fick inte ens julmust + att vi stod i 15 minuter i kö för att sedan äta på 3 minuter, kändes lagom nödvändigt.. eller?
Yeppp, sen umgicks jag lite med linnea och hennes friends + the boyys, tills dom skulle ha idrott, så följde dom till idrottssalen. På vägen dit hade vi lite snöbollskastning och mulning, skojjjjsigt!
And theeeen, gick jag till mamma för att klä granen tillsammans med lillasyster och klippte hennes hår innan det var dags för mig att dra hem.
Nu ligger jag och chillar galet i sängen, ska kolla dagens avsnitt av julkalendern också hihi :)
Ni får ha det så underbart bra tills vi ses nästa gång!
x/J

your beautiful soul

Hej peeps,
Chill-dag i skolan idag, haft vanliga lektioner, började morgonen med matte vilket nästan fick mig att somna, vet inte hur många gånger jag gäspade under lektionen asså! Fortsatte med svenska innan det var dags för lunch, lämnade in min svenska uppgift. Vi skulle skriva en arbetsrapport om något som vi gjort på våra "arbetsplatser", i salongen för frisörernas del då, jag valde när vi penslade inpackning :) Lunchen spenderades med kompisarna i EE11, trevliga killar dom där el asså haha :) Efter lunchen hade vi idrott och avslutade med engelska då vi tittade på film!
I morgon blir en kort dag, går endast till 11.35, sjuuuuukt skönt! Efter det drar jag mig till mamma och klär julgranen hihi! Börjar äntligen få lite julkänsla, helt sjukt att julafton redan är på lördag.. wow.
yepp, det var nog allt för nu, vi hörs snart!
x/J

min min min min 

-

Oh lord!
Förlåt för hemsk uppdatering, inte haft någon lust att blogga.
Nu börjar det i alla fall lida mot jul, 5 dagar kvar, längtar så himla mycket!
Bara två riktiga skoldagar kvar innan avslutningen, taggar lagom asså! Ska bli så härligt med lite jullov, känner att jag behöver det, vila upp mig till nya tag :)
Har ingen aning vad jag ska skriva faktiskt, livet flyter på och allt känns helt okej just nu. Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen, saknar det faktiskt lite!
Återkommer snarast, jag lovar!
x/J

du är underbar. 

RSS 2.0