you turned my world upside down

3 ord - jag saknar er.
Varför känns allt så fruktansvärt fel? Hur jag än vrider och vänder på mina tankar, uppstår alltid nya frågor som jag inte har svar på. Hur mycket jag än önskar att det inte vore så här, så är det så här det blev. Att veta hur meningslöst det är att kämpa, när man vet att man kämpar förjävels, gör ont.
En bild som fyller mig med lycka. Kalla mig tönt om ni vill, I really don't care..


I feel empty

Kan inte beskriva gårdagen mer än att den var fantastisk! Big loove på det!
Dansade galet hela kvällen, från klockan 22.30 till 02.00, och kramade svettiga killar, myyyyyyys!♥
Nu.. har jag samma känsla som jag alltid har efter spelningar, jag känner mig så tom. Kan inte beskriva känslan mer än att jag känner mig tom, ingenting känns bra om ni förstår vad jag menar. Jag hade sett fram emot den spelningen hur länge som helst, och pooff, så var det över. Sorligt.
Jag & Frida tillsammans med Zekes ♥

Bilderna är tagna med mobilen, därför det är så dålig kvalité.
Puss/J

Händelserik Lördag!

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering, men har tillbringat maaaassssor av tid med min underbara familj! Mina bröder + halvbror kom till oss på midsommar, god mat, och trevligt sällskap med mycket skratt!
Nu ska jag försöka hitta en outfit tills i kväll, ska nämligen iväg. Dansbandet Zekes kommer i närheten där jag bor, så ska iväg o dansa och umgås med massa folk! Får se om några bilder kommer upp i morgon, Ni får alla ha en trevlig lördag!
Puss/J

Zekes

Snabba Ca$h

Jag dog lite när jag såg Snabba Cash asså.
Den var fett bra, eller tjockt nice! + att jag dog lite extra eftersom Joel Kinnaman är en gryyym skådespelare med ett utseende av guld, *-*
Det blir att titta på den ikväll med, får liksom inte nog.
Nuuuuu, ska jag snart kolla på filmen, är så sjuuukt trött så det finns inte. Jobbade ju från 10-6 typ, och jag hade inte sovit nått i natt, men ska inte jobba förens på måndag nästa gång, sköööönt det!
Ska sluta gnälla nu och maka på min feta röv till sängen, lägga mig ner och kolla film! 
Puss/J

I skuggan av värmen

Hejsan!
De första dagarna på sommarlovet har varit extremt sega, och det har inte hänt ett skit. Idag fick jag reda på att jag ska jobba i morgon, vilket jag egentligen inte orkar meeeeeen vill man ha pengar så vill man. vet inte varför men jag har varit extremt orklös dessa två dagar, kollar bara film hela dagarna.
Tittade på I Skuggan Av Värmen idag med Joel Kinnaman och Malin Crépin i huvudrollerna. En sjukt bra film, kan rekomendera den. Trailern här under:
Har även fått hem Snabba Cash som jag ska se på ikväll, hört att den är ruggigt bra, så upp till bevis! :)
Hörs senare,
Puss/J


Ögongodis.

Joel Kinnaman. ♥

Ankarsrum, avslutningskvällen 2011.

Efter vi varit och ätit på Sahara, drog jag och pappa och handlade lite grejer tills kvällen. När vi kom hem packade jag lite, lekte även med min nya telefon, Yes I like it. En xperia x10 mini pro. Sedan när klockan närmade sig halv sex åkte vi först och hämta maria innan pappa skjutsade oss till Ankarsrum. Drog till Tullan först, efter ett tag kom Ellinor. Vi chillade lite i husvagnen innan vi åkte ner och badade. Skönt i vattnet, tyvärr har jag blivit lite smått sjuk, inte okej.
Vi åkte sedan och lämnade badkläderna innan vi åkte till affären och köpte med oss glass hem, mums! Mycket skratt på vägen tillbaka till husvagnen, det gillas. Satte sedan igång och grilla lite korv samt marshmallows som vi sedan la mellan två mariekex, fett jävla gott. Dröjde inte länge innan vi fick ont i magen, så vi släckte grillen innan vi gick in i husvagnen igen. Där inne lekte vi med ballonger som vi blåst upp tidigare samma dag. Hur roligt kan man ha egentligen?
Det blev inte mycket sömn för min del den natten, sov väl cirka 3 timmar. Åkte sedan hem kring klockan 10 idag. Och nu sitter jag här, fett trött. Funderar på att sätta på en film och titta på.
Hörs någon annan gång!
Puss/J







Sammanfattar denna kväll/natt som EXTREMT JÄVLA ROLIG! WHIOO, THE PEARLPOWER!


Skolavslutning 2011, I Will Always Remember You, 9A♥

Hejsan. Hann ju inte berätta om avslutningen igår, så jag får göra det idag istället :)
På morgonen gick jag upp ännu tidigare så jag hann locka mitt hår och sminka mig och allt. Var så jävla stressad, var knappt klar när det var 5 minuter kvar innan bussen gick. Men pappa skjutsade upp mig till bussen även om det bara är typ.. 20 meter? haha

När jag väl kom till skolan var det dags att samlas i klassrummet för lite information innan vi gick upp till aulan där det var utdelning av idrottspriser och lite annat. Gick sedan tillbaka till klassrummet, fikade lite och tittade på några bilder från när vi hälsade på, våren innan vi skulle börja sjuan, och skolfoton. Kul kul!
Sedan fick vi mingla runt lite, snacka, fota osv, innan vi drog till idrottshallen där vi tyvärr var tvungna att ha avslutningen. Vädret var inte det bästa precis, så därför vi var där. Men det blev mycket lyckat ändå :)
Fick ett stipendium för NO, lite smått roligt eftersom det inte är det roooligaste ämnet jag vet, haha.
En hel del tårar sedan när det var dags att krama om klasskompisarna, dock hann jag inte säga hejdå till alla eftersom vissa försvann snabbt därifrån. Men förhoppningsvis syns vi någon mer gång!
Tyvärr är bilderna ganska suddiga, min pappa är ingen mäster fotograf direkt...
nervositeten o stressen bara lyser ju..
klänningen
facelook. Tagen EFTER avslutningen, så mascaran är lite klumpig.
avslutningen
intågning. Bättre bild på min 'kavalje' kommer nedan.
Stipendium.
Stipendium. Killen längst åt höger(Jimi) var min kavalje.

Betygutdelning 9A, några av klassen
betygutdelning 9B. Några av klassen. 9C glömde jag ta bild på, ooopsii!
Tårar men även glada!
Snutt. 
Tog inga bilder på mig och maria, eller bara maria med min kamera, kanske kan ta ifrån hennes blogg om hon lägger upp!

Ja jag kommer sakna alla, men förhoppningsvis så syns vi snart igen! Det där var lite bilder, några är tagna med kameran och några med mobilen. 
Efteråt drog jag hem, bytte kläder innan vi åkte in till stan och åt på Sahara. Skapligt god mat där, mums.
Sedan åkte jag hem och packade lite inför kvällen, drog mig sedan till Ankarsrum! (Berättar mer om det i nästa inlägg.)
Hare gött,
Puss/J

Back tomorrow

Hejsan!
Hinner inte berätta om avslutningen nu, får göra det i morgon. Ska iväg, o så.
Men återkommer med ett inlägg + bilder i morgon!
Puss/J

Beauty Nails

Bilderna blev väldigt kassa, eftersom kameran är på laddning så fick det bli camen istället.
Simpla naglar som passar till min klänning... hoppas jag ;o
haha, ha det så bra, så hörs vi i morgon. 
Puss/J

Fotboll - Lärare VS Niorna

Bilderna är tagna från Maria med hennes kamera, jag är fotograf! :)
Hade ju som sagt inte med mig min egen kamera, men det löste sig ändå!
Ska alldeles strax duscha, sen käka lite innan jag sätter igång med naglarna! Önska mig lycka till!
Puss/J

Up, up, here we go

Idag chillade vi med lite städning, filmen The Hang Over och fotboll mot lärarna, duktiga som vi är vann vi med 7-2 :)
Grattis till er som var med!
Nu sitter jag här helt spänd och förväntansfull. Ska duscha sen så jag kan fixa mina naglar, vill inte göra dom innan jag duschar, då kommer allt förstöras. Lägger upp bild när de är klara!
I morgon är det dags. I morgon slutar jag grundskolan. Helt sjukt vad tiden går, det känns som om det vore för några månader sen jag började 7:an...
Ååhhh, nervositeten stiger.
Och efter avslutningen i morgon ska jag och pappa in till stan och käka på Sahara, gott! Efter det ska vi åka och hämta min mobil på OnOff som vi beställde i fredags.
Återkommer senare med ett inlägg + lite bilder från fotbollen tror jag. Tog massa kort med Marias kamera så får snatta några från henne!
Puss/J


Discobowling

Hejsan! Hemma från en super duper kul dag!
Har varit och bowlat med klassen, sista grejen tillsammans nu. Det var fett jävla kul, körde med pärlorna då, och jag vann  *-* 
Efter det gick vi och käkade på Åhmans, myket skratt och prat där, sedan gick vi en tur på stan innan det var dags att dra sig hemåt. Glömde tyvärr kameran hemma, så blev inga bilder överhuvudtaget. Men kanske kan snatta några från Maria, hihi!
I morgon blir det städning och fotboll mot lärarna, och efter det ska jag hem och fixa lite allt möjligt inför på fredag. Nerverna börjar dra ihop sig.. pirrigt!
Nehe, nu ska jag snart laga mat. Orkar inte, är fett trött, men något jag måste göra.
Ha det så bra,
Puss/J
Jag just nu - trött.

I'm such a prankster.

Hejsan!
Sista riktiga skoldagen har passerat och jag känner pirret i magen. Det skrämmer mig att veta att vi slutar på fredag, men ändå blir jag så pirrig, så glad! Det svåraste kommer självklart vara att skiljas från alla, men förhoppningsvis kommer jag hålla kontakten med några av dem i alla fall.

När jag kom hem lagade jag lite mat, innan jag gick ut med hunden i skogen. Mysigt att promenera där, men min rygg mådde inte så jättebra av det. Har haft ont hela dagen, i vänstersidan av ryggen, vet inte vad jag har gjort heller.
Dessutom får jag inte glömma den lilla påminnelsen jag gav min bonusmamma. Hon bad mig hjälpa henne att komma ihåg att hon skulle göra köttbullar när hon kom hem, på detta sätt hjälpte jag henne att komma ihåg:
ytterdörren
hallen/badrumsdörren
stolen innan köket
diskmaskinen
Känner mig fett jävla underbar, haha!
Men hon uppskattade det, eller... hon skrattade mest o sa att jag var så gullig så haha! *-*
Anyways, hörs senare!
Puss/J

All I feel is strange in your perfect world.

Detta är då dagens, :)
Skolan idag har varit fett chill. På idrotten spelade vi softboll, och även lite basket. På so:n skulle vi egentligen haft läxförhör men han ångrade sig, så vi lämnade bara in historia böckerna och hade frågesport istället. Det lag som vann fick gå till ICA och köpa piggelin till hela klassen, så resten utav lektionen satt vi ute i solen och käkade glass, mycket mys!
Fick en lång lunch, spenderades med Maria. På No lektionen gjorde vi egen glass, meeeeeeen jag och Maria lyckades inte så bra, med andra ord, det blev ingen glass för henne och mig. Typiskt att just det ska hända oss, men enligt de andra var den inte så speciellt god, så vi missade ju inget ;)
Slutade även tidigare från den lektionen, så denna långa rast spenderades med Maria, Tullan och Ellinor. Underbart kul hade vi! Poss på det§
Sedan chillade vi vidare på tekniken. Hade inget o göra så vi satt mest och snackade. Nu har vi bara en seriös dag kvar, sedan blir det klassens dag på onsdag, fotboll + städning på torsdag sen avslutning på fredag. PANIK.
Vi hörs någon annan gång,
Puss/J

yeah, yeah, yeah, I wanna see you tonight

Hej igen, hehe :)
Efter "middagen" i fredags gick jag ju på stan med Linnea och Becca. Detta linne och dessa smycken köpte jag:

Linnet på bilden, som även är dagens outfit igår (lördags), var det jag köpte

armband

örhängen
örhängen, vet dock inte vilka jag ska ha på fredag, men de är sådant som märks

Senare på kvällen i fredags tittade jag mest på tv, men satt även lite smått vid datorn.
På lördagen började jag dagen med en lite sovmorgon innan jag gick upp och fixade i ordning mig innan jag och mamma åkte iväg till lite olika affärer. 
Fick bland annat dessa converse av mamma som tack för att jag är barnvakt på kvällen när hon och hennes man går och äter, de firar sin 10års bröllopsdag :), Grattis till dom!
Fett coola, tycker jag personligen då!

Så på kvällen satt jag och min lillasyster och spelade lite olika spel innan det var dags för henne att gå och lägga sig. Kvar var jag, vaken, och tittade på tv. Fastnade på Godzilla, haha, sämst film men fanns inte så mycket annat att titta på just då. Gick sedan och la mig kring klockan 11. Läste ut boken som jag börjat i dagen innan, somnade sedan kring 12.
Idag har vi mest tagit det lugnt. Köpte även hårfärg i går, så färgade mitt hår först mörkt sedan slingor. Blev rätt coolt, haha :)
Mitt hår är helt ofixat på denna bild, enbart färgat. Många olika nyanser i mitt hår, det gillar vi!
Åkte sedan hem till pappa igen kring fyra, och nu sitter jag här, bloggar för fulla muggar, har nyss käkat lite glass och jordgubbar. Lyssnar även på CM, i morgon blir det skola som vanligt, och snart slutar vi. Bara en vecka kvar nu, eller rättare sagt 5 dagar. Nervöst!
Ska sluta nu, vi hörs senare eller i morgon!
Puss/J

Min dag i bilder, varning för bildbomb!

Hej igen bloggen och alla läsare!
Känner att jag har en hel del att berätta nu, så tänkte dela upp det i olika inlägg! I detta inlägg blir det bilder från avslutningsmiddagen :) Okey, here we go!
Ellen chillar lite innan resa in till Lögabergen :)
Evan
Jag och Tullan, Titanic style
Whioo!
Igga mitt fula face, solen rakt i ögonen! Jag och Maria finis!
Jag och Ellinor!
Ich i Marias kavaj *-*
Agnes posar hihi
Volleyboll
-
Lite fotboll, Jimi och Affe
Vackra Ellinor
Jag
Maria, poss!
Avslutar med en bild på mig och Britten :)§

It's better with you in my life.

Hejsan! 
Lyckades låna min dator av min bror ett tag, han skulle ändå ut med sina kompisar :)
Skolan idag var lite weird? Skulle ju som sagt ha avslutningsmiddag, om man ens kan kalla det för de.. Vi åkte till Lögabergen, fick sitta på berget och käka kycklingsallad. Inte direkt något som vi hade föreställt oss men men. 
Gick sedan på stan med Linnea och Becca ett tag. Hittade ett linne på H&M, gult och fint. Köpte även lite smycken till avslutningen, nu är jag helt färdig med min outfit! Bilder kommer någon annan dag, när jag kommit hem!
Solade även solarium, skönt var det. Nu är jag ännu brunare mihihi!
Men ska dra mig, min lillasyster börjar bli rastlös... Vill ju vara den bästa storasystern så dags att jag drar mig från datorn och underhålla henne lite!
Puss/J


Red is the color of love

före
efter
Såg att mina naglar behövde fixas på nytt! Fortsatte med rött bara för att det känns så somrigt + att det är fett tjusigt!
Puss/J

I will always remember you.

Hej på er!
Chilldag, började med sovmorgon (vilket inte jag kan ha för det går inga senare bussar från där jag bor), sedan hade vi idrott och no. 
Efter lunchen kollade vi på Pearl Harbor. Fett bra film, men slutet kunde jag inte se. Satt och grät som ett fån, var tvungen att dra ut från aulan. Gjorde sällskap hos några klasskompisar i tekniksalen som skrattade åt mig :') haha

När jag kom hem gjorde jag inget speciellt, satte mig vid datorn och så, ska snart käka. Måste även kolla ut en outfit tills i morgon, det ska troligtvis bli regn, och då blir det ganska kallt att ha en heldag ute i klänning. 9:orna ska ha avslutningsmiddag med lärarna. Det märks verkligen att vi slutar om en vecka. Usch känns inget vidare.
Efter middagen i morgon slutar vi, har bestämt att jag ska stanna i stan och göra en shoppingrunda innan jag drar mig till mamma, :)
Ni får ha det så bra så hörs vi senare, 
Puss/J

Dagens tråkiga outfit. Shorts, tub-top och tjocktröja.

vacker.

-

human connect to human, how can I connect to you?

Tjosan i den stora trosan!
Allt är bra med mig, och jag hoppas allt är bra med er också, haha
Hade prov idag, sista engelska provet i grundskolan. Fett läskigt det låter och säga så, men provet gick bra kändes det som. 
När jag kom hem käkade jag lite mat innan jag satte i gång med en sista engelska uppgift som ska lämnas in i morgon eller senast på fredag. ÄNTLIGEN klar med den, orkar dock inte bry mig hur den blev, slängde bara ihop något, får hoppas på det bästa. 
I morgon blir det fett chill dag, två lektioner på morgonen sen ska vi kolla på en film resten utav dagen! 
Ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt, det blev väldigt sent igår, eller nee inte nämnvärt men iaf. Intressant fakta som ni verkligen kommer ha nytta av senare i livet, heeeeej dryg?
Ska kila iväg, vi hörs senare!
Puss/J


Dagens facelook och outfit.

without you it's hard to survive

words.
Och jag har ingen aning om hur jag lyckats så här långt. I Miss You.

Dagens Facelook och outfit

Tjatig jag är, men har gjort klart designen nu. Vad tycker ni?
Ändrade som sagt lite, fixade en ny header bland annat. 
Någon som är frivillig att leka modell med mig någon dag? haha måste verkligen ha nya bilder, mina gamla kommer upp allt för ofta, suck. 

Skolan idag var helt okej, längtar dock till gymnasiet nu. Men kommer vara väldigt svårt att skiljas från alla, åååhh kommer sakna alla!
Har prov i morgon btw, längtar, verkligen. Har faktiskt pluggat, så duktig som jag är, men nu vill jag inget hellre än att sova. 
Meeeeeeen har inget annat att berätta, så jag återkommer senare eller i morgon.
Puss/J

Dagens facelook.

Dagens outfit.
Svarta shorts - H&M
Vitt linne - H&M
Vit,aprikos t-shirt - Cubus

Baby don't hurt me again

Sitter och tittar på Tokio Hotel bilder, Får en redig nostalgi känsla. Liksom saknar mina gamla minnen.
Let the world see the beauty of your smile.

Ny design!

Tjosan, ny design, men kommer troligtvis byta den snart, inte helt nöjd.
Upptäckte att jag måste ta nya bilder, måste göras inom en snar framtid haha!
Puss/J

Bang me right now


I want your body against mine.

Sunshine

Hellu! :)
har precis gjort två bokrecensioner, vilket jag hoppas gör så att jag kan behålla mitt betyg i svenska.
Har läst Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma och Utvandrarna - Vilhelm Moberg.
Om jag kunde drömma har jag redan läst flera gånger, men kände att jag ville göra bokrecension på den iaf.
Utvandrarna var rätt bra faktiskt. Min favrotidel i boken var nog när de låg i sina kojor på båten, då man fick följa deras tankar om Amerika och Sverige, det kändes liksom som om man fick lära känna dem bättre då.
Har även pluggat lite på engelskan, vi har prov på onsdag. Suck. Inga ord fastnar i hjärnan just nu...

Anyways, drar mig ut och solar lite ;)
Återkommer nog senare!
Puss/J

Kalmar 3/6-2011

Tjosan :)
Bloggade aldrig något igår, men jag var typ ute hela dagen och tittade sedan på film på kvällen så, hehe.
Gick upp vid halv 8 ungefär, fixade i ordning mig innan vi drog till Kalmar kring halv 9. Bilfärden kändes extremt lång i tanke på att det var så jävla varmt, men det gick ändå.
När vi väl var framme åkte vi till köpingcentret MODE.
Köpte mig ett par skor, t-shirt och en sommarklänning som jag hade tänkt att ha på mig på avslutningsmiddagen som vi ska ha den 10 juni :)
Hann dock inte gå in i alla affärer, vi var tvungna att dra oss hemåt. Vi hade med oss våran hund (trodde inte att det skulle bli så varmt som det blev), hon klarade inte mer värme så var tvungna att dra. Det tyckte inte jag var så roligt, så jag var lite sur, men kom över det lite senare haha (a)
Vi köpte hem pizza som vi åt senare. Solade sedan och på kvällen tittade jag på Wallander-Bröderna. Har sett den innan men tycker Ola Rapace är så snygg + att han är en jävligt bra skådis så älskar dom filmerna ;)

skön t-shirt så här på sommaren



Sköna sandaletter, utåt
inåt
Sommarklänningen
korsad frame vid bysten
detaljer, fina rosetter på sidorna. Ignorera snöret som är bredvid -.-

Göteborg 31/5-1/6 2011

Började med att jag kom till skolan tio över 8, gick på bussen och vi körde iväg tjugo över ungefär.
Satt och snackade och skrattade med Maria, kul hade vi! Meeeaauuuw
Vi stannade till i Jönköping och käkade vår matsäck som vi hade med oss, åkte iväg igen efter cirka en halvtimme.
När vi väl var framme i Götet checkade vi in på vandrarhemmet som vi skulle bo på, bäddade sedan våra sängar innan vi tillslut begav oss till Liseberg som låg cirka 200 meter bort ungefär, skapligt soft :)
Vi hade verkligen DÖÖÖÖÖ kul på Liseberg, fett jävla roligt! Jag som var så rädd för att åka balder, gjorde det två gånger, fett stolt :)
Käkade sedan mat, ganska sent dock, men fortsatte sedan åka massa efteråt!

Tiden gick och vi drog oss tillbaka till vandrarhemmet cirka 22.30. Fixade i ordning mig, snackade lite med massa folk innan jag gick och la mig.
Vaknade sedan tidigt nästa dag, käkade macka och festis som skulle vara våran frukost, fixade mig sedan innan vi drog till Sjöfartsmuseet. Hade en aning tråkigt där, men jag och Maria slappade på en soffa, somnade nästan hehe.
Efter en timme på museet hade alla fått nog, vi drog oss till bussen igen och åkte vidare till Nordstan, där vi shoppade :)
Hittade min skolavslutningsklänning, lösnaglar och ett par svarta shorts.
När klockan närmade sig 4 drog vi ut ur köpcentret och gick på bussen. Stannade till i Jönköping igen där vi käkade mat och sen åkte vi hem igen.
Var inte hemma så sent som lärarna trodde, men det var väldigt skönt att komma hem, fast det var tråkigt att åka ifrån Göteborg.
Denna resa måste göras om, haha ;)

Sen idag har jag spenderat dagen med Jeanette. Skapligt kul! Vi solade först innan vi drog ner på stan och käkade glass. Efter det drog vi oss till henne och kollade film. Sen var det tyvärr dags för mig att åka hem, men vi bestämde att vi skulle ses snart igen mihih :)
I morgon blir det Kalmar med familjen, kul! Kommer inte blogga förens på kvällen troligtvis. Ni får ha det så bra,
Puss/J
fika paus

fika

fika

chillar galet i bussen

chill-chill

en uppspelt Yessica i väntan på Liseberg

Liseberg

Liseberg-Balder

Liseberg-Balder

Utkik från Parisehjulet

Utkiken från Parisehjulet

Utkiken från Parisehjulet

Höjd-skräcken

Uppsvinget, suddig bild på klasskompisar

Har ännu mer bilder, men har ingen ork att ladda upp 40 bilder till, haha!



Home sweet home

Tjo,
hemma från en UNDERBAR resa till Göteborg! har verkligen varit underbart kul.
Men är så jävla trött så orkar inte berätta idag, kommer nog ett inlägg + bilder i morgon, hade tänkt att sova lite nu!
Godnatt
Puss/J

RSS 2.0