All I feel is strange in your perfect world.

Detta är då dagens, :)
Skolan idag har varit fett chill. På idrotten spelade vi softboll, och även lite basket. På so:n skulle vi egentligen haft läxförhör men han ångrade sig, så vi lämnade bara in historia böckerna och hade frågesport istället. Det lag som vann fick gå till ICA och köpa piggelin till hela klassen, så resten utav lektionen satt vi ute i solen och käkade glass, mycket mys!
Fick en lång lunch, spenderades med Maria. På No lektionen gjorde vi egen glass, meeeeeeen jag och Maria lyckades inte så bra, med andra ord, det blev ingen glass för henne och mig. Typiskt att just det ska hända oss, men enligt de andra var den inte så speciellt god, så vi missade ju inget ;)
Slutade även tidigare från den lektionen, så denna långa rast spenderades med Maria, Tullan och Ellinor. Underbart kul hade vi! Poss på det§
Sedan chillade vi vidare på tekniken. Hade inget o göra så vi satt mest och snackade. Nu har vi bara en seriös dag kvar, sedan blir det klassens dag på onsdag, fotboll + städning på torsdag sen avslutning på fredag. PANIK.
Vi hörs någon annan gång,
Puss/J

Kommentarer
Postat av: Sophie'

- så lite så :D

åh gärna :D <33

2011-06-13 @ 19:33:53
URL: http://likesofiie.tk
Postat av: Sophie'

- tack sötnos! :D puss <3

2011-06-13 @ 21:24:55
URL: http://likesofiie.tk
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Fin outfit! :)

2011-06-14 @ 08:54:15
URL: http://mmiaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0