Subway-Oskulden förlorad

Lång och seg skoldag idag, enbart bara för att jag såg fram emot eftermiddagen haha! Spenderade den med underbara Maria, sjuuuukt kul, och jag har saknat dig alldeles för mycket! Det får inte ta så här lång tid innan vi träffas nästa gång asså!
Vi gick runt en snabbis på stan, köpte en grej som ni troligtvis får se i morgon, annars satt vi mest inne på Subway (yepp förlorade min Subway-Oskuld här i Västervik, WHIIOOO!!) Riktigt mysig eftermiddag innan vi tillslut bar oss av till bussen, tyvärr :/
Önskade att vi hade mer tid, men det får bli en annan gång, SNART.

Nu är det dags för mig att sova lite. Jobbat så mycket jag kunde på en engelska redovisning vi har på tisdag, kände att det behövdes, kommer inte orka plugga i helgen i alla fall.
Vi hörs i morgon!
x/J

Happy Birthday Mate§



Grattis på 17årsdagen mitt lilla monster!
Hoppas du har haft en toppen dag, (även att jag tyvärr inte kunde umgås med dig i skolan.. bajs att du fyllde år på en måndag! haha :( )
Men i morgon ska vi umgås för fulla muggar, ÄNTLIGEN får jag träffa dig igen! Sett fram emot denna dag mycket länge, saknar dig förjävla mycket! Nu börjar det låta som om vi inte träffats på 328472934823 år, vilket naturligtvis inte är fallet, men ändån..
I alla fall, jag känner att jag börjar komma av spåret här, så jag vill bara önskar dig en FANTASTISK födelsedag, med många härliga presenter!
Jag älskar dig och jag kommer alltid finnas här för dig, även om vi inte kan umgås lika mycket nu osv, vi får helt enkelt ta och ändra på det tycker jag!
Du&Jag mot världen. Då, Nu, Föralltid.

Just nu...

...Plugg, musik och ett glas coca cola. Save me from this hell.

hey baby, I think I wanna marry you.

hejsan!
Idag är det måndag vilket innebär - heldag i salongen. På morgonen hade vi våra redovisningar om olika typer av hår/hudproblem, det gick väl bra antar jag haha! Sedan efter lunch, skulle vi egentligen ha modeller till ögonbryn/frans färgning, men eftersom jag och några andra inte hade, så fick vi istället göra en uppsättning. Det var då jag började tänka och kom på att jag faktiskt inte gjort något inlägg om salongen på sisådär väääääääääääldigt länge haha!
Dessa två hittade jag på mobilen, den översta gjorde för ett tag sedan, då vi kammade ut våra curlers och fick därefter styla till frisyren lite.
Den nedersta gjorde jag idag, en lite rosett med lockat hår och ett fint spänne till, :)

Nu laddar jag upp till nästa redovisning, som är redan i morgon. Måste skriva lite manuskort och plugga in powerpointen så den sitter. Orkar inte, men något jag måste.
Vi hörs senare,
x/J

Tragus

Hallåja!
Försökte mobilblogga hela kvällen i går, hade tänkt att visa bilden, men utan resultat som ni säkert redan märkt.
Denna lilla hemlighet jag gjorde var nämligen en Tragus Piercing! Är sjuuukt nöjd, och länge velat ha den, så den lilla smärtan jag gick igenom igår var helt klart värt det!
För er som inte vet vad en Tragus Piercing är: piercing på den lilla fliken vid sidan av hörselgången, se bild nedanför.

fett fiiiiiint!

Vi hörs senare buddies.
x/J

Secrets

Hejsan igen!
gör mig redo och taggar duktigt inför min resa in till stan! Blir att sova över hos Patricia tonight, och vi ska båda två göra en läskig sak först, vad det är berättar jag inte än! Det kommer komma upp bild här, om jag ens vågar göra detta vill säga, så håll utkik!
Har länge velat ha det här, så nu jävlar ska det bli av! WHIOO, tagga.
För övrigt har det hänt en hel del just nu, som jag helst inte vill nämna på bloggen. Så min dåliga uppdatering har lite med det att göra, ber så hemskt mycket om ursäkt!
well, har packat min väska och sticker med 16.52 bussen härifrån. Men som sagt, bild kommer upp här, så håll utkik!
Vi hörs senare peeps.
x/J

även glömt att nämna att jag faktiskt är lite rödhårig nu, hihi

Nytt och fräscht

Hejsan alla söta!
har fixat min header nu, kände att jag ville ha lite nytt!
Om den gamla visas, tryck f5 så uppdateras sidan o då borde den nya visas.
Vad tycker ni? :)
x/J

I wanna feel your love

Den segaste skoldagen är äntligen förbi.
Hela dagen idag har Frisörerna och Sylisterna suttit och lyssnat på två föreläsningar, den första om Hälsa och Kost och den andra om Ergonomi. Visst, det var intressant och så, men väääldigt segt tyvärr.
Efter det, vänta i 1 timme och 20 minuter i skolan innan bussen gick hem, segt. Lagade lite mat så fort jag kom hem, nu sitter jag här så mätt att jag tror jag exploderar. Usch säger jag bara!

Känner mig otroligt trött och sliten, blir nog en tidig sömn ikväll, så tidigt som möjligt vill säga! Har egentligen inget mer att tillägga, känner mig rätt tom på ord faktiskt.
Vi hörs i ett annat inlägg
x/J

you've got that one thing

absolut kär i den här musikvideon.

I need you in my life.


Get out, get out, get out of my head And fall into my arms instead

I.Love.You.

Tack för att ni hjälper mig genom mörkret till de ljusare stunderna. Ni är bäst.

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya

Hejsan alla fina! :')
Igår var jag i stan med min bonusmamma. Shopping och fixa naglarna stod på dagens schema. Superduper nöjd med mina naglar, och även nöjd med plaggen jag lyckades hitta + att de var på rea också! Blev några hundralappar fattigare, men helt klart värt det.
Denna söta topp från Vero Moda har jag kollat in länge, nu är den min. Endast 130:- ord pris 259:- ungefär
Har letat ihjäl mig efter mönstrade leggings, hittade ett par på Lindex för endast 99:-
Isadora Nr 47 Summer Red heter detta läppstift. 119:- på H&M. Älskar röda läppar, och mina andra läppstift har varit för rosa, så detta fick följa med mig hem. Även hört att det är riktigt bra så upp till bevis!

Detta var det som fick följa med mig hem igår. Nöjd och belåten är jag!
Senare blir det middag hos farmor och farfar, sen eventuellt fest om jag känner för det, annars blir det hemma o ligga i sängen och kolla igenom alla säsongerna av Degrassi: The next generation från början till slut, yayyy!
Hoppas allt är bra med er, vi hörs senare!
xoxo/J

Nyår 2011-2012

Hejsan!
2012 är här och detta år ska bli ännu mer awesome än året innan, Nu tar jag nya tag!
Känner mig förövrigt ganska seg faktiskt, nyårsafton var riktigt trevligt, med härliga människor. Kameran var med, meeen låg i väskan hela kvällen, men tänkte låna några bilder från Nattas facebook.
Började med att åka bussen till gamleby vid tjugo över fem, eller ja, bussen var så sen att vi nästan höll på att missa tåget som skulle gå från  västervik vid 18.03, men busschauffören fick be tåget o vänta på oss. Så kom iväg med tåget cirka tio minuter försent, men va gör de?
Linnéa och jag var så taggade att vi höll på o spricka haha! Tillslut kom vi i alla fall fram där Natta och Oskar väntade på oss. Vi gick sedan till Natta, som tog en halvtimme, och det var ruuuuggigt kallt.
När vi väl kom fram möttes vi av lite smått påverkat folk, haha och klockan var inte mer än sju ungefär.
Det blev en lång kväll, och vi hade riktigt skoj! :)
skapligt fina bilder, gäller o bjuda på sig själv! Känner även att jag gjorde samma pose på ett x antal bilder... awkward.
Min nyår var i alla fall kul, hoppas er också va de!
Hörs nån annan gång!
x/J

RSS 2.0