25 februari 2013 - Halvår ♥

Ett halvår har redan gått sedan det blev jag och du. Jag älskar dig, och trots våra små tjafs, skulle jag inte kunna vara utan dig. Du är den finaste i mitt liv älskling och du betyder mer än du anar. Du lyser upp min vardag, även att du ibland kan göra mig så sur, men när du väl håller om mig mjuknar jag som en liten teddybjörn. Jag älskar dig, massor. 6 månader, ett halvår, och mer ska det bli!

Finmiddag med mitt ♥

Tjuullahopp alla fina, en super glad tjej tänkte bara kolla in och säga hej, samt berätta om gårdagen!
I går bjöd min fina mig på middag på statshotellet i Västervik. Förätten bjöd de på, någon slags gravad lax med lite tillbehöver, till varmrätt åt vi black and rock, då vi stekte vårat eget kött på en sten och till det åt vi klyftpotatis med lite såser, och tillsist till dessert åt vi  vaniljpannacotta med lime gelé-överdrag med en citron skorpa till, allt var så sjuuukt gott!! Tack så mycket mitt hjärta, jag älskar dig!♥
När vi kom hem tittade vi på tv och myste mätta och belåtna, det dröjde inte länge innan karln somnade hihi! 
 
outfiten igår, + mitt nya favolack!
 
mitt ♥
 
xoxo/J
 

nya favo-lacket!

 
köpt på Åhléns för 25 :-
xoxo/J

mysdag med erica!♥

I går träffade jag Erica, vi möttes på stan runt två och gick runt o kollade lite, hittade inget speciellt men provade mina drömmars skinnjacka, jävlar va jag vill ha den!!!
Vi drog vidare till affären och köpte lite gottigheter, det är ju ändå fredag! ;)
Sedan drog vi vidare till henne, där vi tittade på tv och pratade en hel del, åt gott o hade allmänt kul! :)
Detta måste vi göra om!♥♡
xoxo/J

sportlovet

Hejsan på er! Just nu ligger jag i min säng, tänkte mobilblogga o berätta om sportlovet o så (som tyvärr lider mot sitt slut..)
I måndags var en redig slappdag, kollade på Die Hard och bara chillade.
I tisdags var vädret så hemskt så åkte aldrig till Maria, men vi får träffas nästa vecka istället!♥
I onsdags åkte jag till min mamma och bowlade, sjukt kul det var verkligen länge sedan jag bowlade haha :') stannade där till torsdag då jag tog en tidig buss hem.  
I fredags, alltså igår, träffade jag finaste erica, tänkte lägga upp bilder o så i ett separat inlägg sen!  :') hade i alla fall underbart kul, måste göras om!♥
Jag igår
xoxo/J

quotes.


Alla ♥'s dag, fjortonde februari tvåtusentretton

För det första, Tack älskling för att du gjorde min första riktiga alla hjärtans dag minnesvärd. Jag kommer komma ihåg den dagen i hela mitt liv.
Jag trodde aldrig att det skulle bli så underbart som det blev, i tanke på att du inte har samma syn på alla hjärtans dag som jag har, o att du redan firat förut, så trodde jag inte du skulle lägga så mycket energi på det.
Men ändå... när jag dyker upp hemma hos dig, är du lika fin som alltid, och lägenheten är nersläckt och på vardagsrumsbordet står en stor bukett rosor, en chokladask, en porslinskruka med flera blommor och massor av värmeljus, snacka om att man kom i stämmning med en gång!
 
Inte nog med det, så gjorde vi våfflor tillsammans, du failade, jag var mästerkocken (haha). Efteråt satt vi i soffan med musik och satt och myste o pratade, det pirrade verkligen i kroppen när jag satt där med dig. Jag kände verkligen att det är dig jag älskar. Du är den som lyser upp mitt liv. Jag älskar dig Mattias! ♥
Presenten till älskling, och hjärtat är till mig
 
Några av bilderna är tagna i morse, eftersom ljuset var så dåligt igårkväll!
Jag hade världens bästa kväll, jag hoppas er alla hjärtans dag var minst lika bra!
xoxo/J

Good morning beautiful world!

Har precis gjort i ordning lite frukost här i älsklings lägenhet, ensam förstås eftersom han är på jobbet. Ska alldeles strax dra mig till skolan för en lektion, sedan ska jag hem och uppdatera bloggen om gårdagen!♥
xoxo/J

Onsdag - färmodell på schemat

Gokväll, hoppas allt är finfint med er, jag själv mår alldeles underbart!
Hade färgmodell i skolan idag, skulle göra yessica ljus. Ljusade upp henne 4 steg (högsta steget) under denna färgning och om en månad ska hon komma tillbaka till mig och slinga det ännu ljusare. Resultatet blev en varm ljusbrun, detta är dock bara tillfälligt.
Vi är en bra bit på vägen iaf! :)
 
När jag kom hem käkade jag lite, och nu sitter jag här, redo att plugga körteori, men tänkte blogga lite först så Joanna slutar klaga på mig, puss sötis! :*
I morgon äre praktik, och sedan på kvällen drar jag till min finaste!!!
Hörs troligtvis i morgon, 
xoxo/J

Dagens vill ha..

väst, skinnjacka och plånbok; gina tricot - skor; jeffrey campell

SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Överraskar mig själv och säkert alla andra med ett litet inlägg, haha.
Sov hos den finaste inatt, upp tidigt för att åka till skolan o plugga (I did what?) o sen vare dags med prov på morgonen och mer än 3 timmar lång entrepenörskap idag, feeeeettttiiing seg tisdag.. Hjärnan är totalt mör efter idag.. men istället för att ta det lugnt tar jag på mig min one piece och proppar hjärnan med körteori, dö dö dö dö. 
zuuuup?
 
Längtar som bara den tills på torsdag, alla hjärtans dag, och den ska spenderas på bästa möjliga sätt, först praktik och sedan mys med den allra bästa i mitt liv. Min första riktiga alla hjärtans dag, lycka att få spendera den med just dig. Jag älskar dig♥
 
Har även klippt mig, rååkade glömma det hihi. Korthårig nu då, känns förjävla bra!
 
dö. jävla. körkort. bli. mitt.
 
me yesterday.
 
Jao, vad ska man säga mer liksom?  Nu ska jag återgå till pluggandet som går alldeles utmärkt bra.... eller. Distraherad av alla möjliga saker, tankar på honom, faaaaaaaaaaaceboooook, braiga låtar på spotify osvosvosvosv. 
Sakna mig inte för mycket så hörs vi snart ;)
xoxo/J

RSS 2.0