Om du verkligen älskar två personer samtidigt, välj den andra för om du verkligen hade älskat den första hade du inte fallit för den andra.

Denna stickade tröja och fjäderörhängen tröstshoppade jag igår!
Stickat, JC,299:- | Fjäderörhängen, Kappahl, 80:-
Josefine är nöjd! :)
x/J

Linköping 21/10-11

Hejsan! Dålig uppdatering igen, ytterligare en vecka sedan jag bloggade haha. Veckan har funkat bra, umgåtts med lite nya vänner och så :)
Hade matteprov i torsdags, gick väl helt okej, för många uppgifter tyckte jag tiden räckte liksom inte till, menmen.

Var ju dessutom i Linköping med mamma i fredags! Mycket roligt att ha en mor och dotter dag, eftersom vi inte brukar göra så mycket ensamma, bara hon och jag liksom. 
Vi tog tåget upp klockan tio i 8, framme kring halv 10. Strosade runt lite innan affärerna öppnade. Hittade mig tre par skor, en jacka, en till halsduk och underkläder.
Jacka, Lindex, Kostade 999:- från början men var 20% så fick den för cirka 700:-
Halsduk, Gina Tricot, 99:-
Skopunkten, 349:- (Köp 3, få de billigaste på köpet)
Skopunkten, 349:-(Gratis, köp 3, få det billigaste på köpet)
Skopunkten, 499:- (Köp 3, få det billigaste på köpet)

Nu ska jag plugga lite till provet i morgon. Som pricken över i:et har vi öppenskola i morgon på kvällen, från cirka 7 till halv 10-10. Kommer troligtvis vara helt slut, så förvänta er ingen uppdatering då! Vi hörs någon annan dag!
x/J

Curler

Detta höll vi på med i fredags i salongen, nämligen rullade curlers på vertikalerna (huvud med hår endast en rad från halva huvudet och ner till nacken, se bild)
Mycket roligt faktiskt! Lite lättare än att rulla permanenter haha. 
Förra måndagen jobbade vi med lite långhårstekniker + vårt grupparbete om huden, samma grej gäller i morgon, dock ska vi redovisa vårt arbete då.
Vi hörs i morgon.
x/J

you are the best thing that's ever been mine

Förlåt. Förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering! Har fan haft bloggtorka asså. Inte haft orken att blogga, humöret har inte varit på topp osv. Ska bli ändring på det!
Exakt en vecka sedan jag bloggade senast, och under den veckan har det väl inte hänt allt för mycket. Skolan flyter på som vanligt, prov i matte (usch) på torsdag. På fredag blir det att åka till Linköping med mamma, måste inhandla en vinterjacka och skor, det börjar bli förjävla kallt nu haha.
Jag har dessutom glömt att visa bild på hur mitt hår blev med lugg,
såååååå ser det ut! Vad tycker ni?
Haha, ja, vi hörs!
x/J

No matter how hard it gets this love will have no regrets


Jag vill, Jag ska. Jag har bestämt mig nu, frågan är bara när!
Måste försöka ta kontakt med någon om dansen, är så jävla sugen! Det enda jag kan tänka på, det enda jag kan titta på. Helt fast.

Förlåt för att jag inte bloggat på så där 4364 år, men har inte riktigt haft lusten. Har varit upptagen att kolla Step Up, haha. Inget skämt dock. Har verkligen kollat på filmerna varje dag hela veckan.
APL:n har varit jätterolig, nu är den slut för denna gång dock, lite trist men ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och så.
Vad har jag fått göra då? Jo, sopa hår, schamponera, massera(hårbotten), tittat på när min handledare har klippt, blandat färg, applicerat den, städat, ja en hel del på en vecka bara + att det inte var mycket folk på den salongen denna vecka :/ Men jag känner att jag har haft att göra iaf haha :)
Har även klippt min lugg, bild kommer i morgon!
Det var nog allt för nu, vi hörs!
x/J

Step Up


Channing Tatum

Varje gång jag tittar på någon av Step Up filmerna, växer avundsjukan i mig. Jag vill också kunna dansa som de gör.
Har funderat länge nu om jag ska börja eller i varje fall testa på Street Dance. Skulle vara sjukt kul och en upplevelse i sig.
klickade mig in på denna blogg ->FEEEEEETTT LÄÄÄÄÄÄNK <- Sjukt cool stil, och väldigt intressant blogg tycker jag! Det är inspirerande att hon har dansat så länge också! Hon får mig liksom att fundera ännu mer på om jag ska testa, känns inte som om jag kommer ångra mig. Ta en titt vetja! :)

Nu känner jag att jag måste sova lite, trött som fan + att man ska upp rätt tidigt.. eller 8 iaf ;)
Hörs!
x/J

Sunday

Tjullelu!
Idag har det varit lite födelsedags firande at my house. Min låtsasbror fyllde år i tisdags, men han har varit hos sin pappa denna vecka, så blev inget firande förens idag.
Snackade med folket, käkade lite tårta o så :)
Nu sitter jag här, tråkar o lyssnar på musik. Peppar den kommande veckan, APL(typ som praktik) hela veckan. Ska vara på Hårimperiet i stan. Fett chill o börja klockan 10.00 varje dag o sluta 16.00! :) Blir nog även att gå på stan med käraste Maria någon dag denna vecka också! Saknar henne till tusen!♥
Har inget mer att tillägga, så vi hörs någon annan gång!
x/J


RSS 2.0