I worked so hard, to get where I am, tell me why I feel this way?

...
Det känns som om ett litet monster byggs upp inuti mig och äter upp mig inifrån och ut. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, marken rasar samman där jag går. Varje gång jag försöker kravla mig upp på ytan, trycks jag ner igen när jag nästa kommit enda högst upp.
Jag är så trött på precis allt, och jag vill bara att det för en gång skull ska gå bra för mig.. inte kunskapsmässigt utan kärleksmässigt. Jag vill någon gång, gärna inom en snar framtid, hitta någon jag kan dela glädjen och skrattet med, någon vars trygghet jag trivs att vara med, någon som kan behandla mig så som jag förtjänar att bli behandlad.

Jag har tagit mycket skit genom mina ynka 17 år, jag vet hur det är att tackla en stor barriär som man inte kommer bort ifrån, jag vet hur det känns att bli sviken, hur det känns när hoppet sjunker till den allra djupaste botten.
Är jag verkligen så hemsk? Kan jag aldrig leva upp till någons förväntningar och vara bra nog?
Att ständigt känna sig som ett misslyckande tar på energin, den energin som man skulle kunna lägga på något mycket bättre, något som faktiskt gör en lycklig.

Jag trodde faktiskt att det var något på gång, att sedan se dig vända ryggen till, gjorde ont, även att jag inte visste helt vem du var, så kändes det, precis som en sveda när man bränt sig på elden.
Du kom in i mitt liv, och jag lät dig gå ut ur det lika fort, varför lyckas jag aldrig behålla någon i mitt liv? Varför gör jag alltid något fel, som gör att hela världen vänds upp och ner?
Det är frågor jag inte kan svara på, frågor jag aldrig kommer få svar på. Aldrig.
Jag önskar att allt var annorlunda. Att du såg mig för den jag är, inte den jag borde vara eller den du vill att jag ska vara. Jag är den jag är och det kommer jag alltid vara. Du ska inte få mig att ändras, aldrig någonsin. Vill du inte ha mig för den jag är, vill du inte ha mig alls.

I think it’s pretty much impossible to forget someone who once was the only reason you smiled. You can’t just forget someone like that

Idag har varit en ganska seg dag och mitt humör har varierat idag because of reasons.. men som tur är hade jag mina mongon med mig hela dagen :')
Började skoldagen med volleyboll, kul, men fick inte upp något spel så det sög ju en aning.
Sedan hade vi matte, på började en tema uppgift som gör att jag vill slita huvudet av mig, typ. Chillade sedan utanför sjuksyrran, av olika anledningar, snackade med min svenska lärare och fick veta att jag fick A på det muntliga nationella, yayy!
Till sist, engelska. Ganska chill dag, och nu sitter jag och jobbar för fullt med mitt balprojekt arbete som ska lämnas in på måndag, jeussss.
I morgon blir det att klippa min bror och hans flickvän efter skolan, sedan fortsätta med balprojektet.
På lördag blir det först att jobba sen en tur till stan för att titta på balen! :)
Fett snygga vi är, chillar galet i det underbara vädret på lunchen :)
xoxo/J

I love the sun


Dagens,
Linne, jeans shorts - H&M

Life would be so much easier with you

Hej alla fina :)
Soft dag i skolan, gjorde färdigt min baluppsättning (se tidigare inlägg), nu ska det bara skrivas en rapport där ALLT ska dokumenteras. Skjut mig?
Efter skolan åkte jag hem, käkade lite innan pappa och jag drog ut för att övningsköra. När vi kom hem igen, var jag så trött att jag inte orkade springa, men efter att datorn fuckade sig och var min värsta fiende och allt annat var åt helvete, drog jag ut på en skön runda i alla fall, vilket var jävligt uppfriskande! Humöret blev mycket bättre när jag kom tillbaka!

Nu väntas lite tv-tittande innan lite sömn!
I morgon är det matte nationella + utvecklingssamtal, yay, not.
Ha det så bra,
xoxo/J

Baluppsättning 21/5-12

xoxo/J

what a sunny day

Hejsan finisar!
Idag blev det ingen springtur för min del, känner att värmen var för hög idag, jag skulle nog dött nånstans mitt inne  i skogen haha, så får springa en runda i morgon efter skolan istället :)
Har istället solat hela dagen, men inte fått så mycket färg i alla fall, *sadface*
I morgon är det dags för skola igen, fortsätta med balprojektet vi påbörjat, riktigt roligt! Dock skulle jag vilja slippa skrivuppgiften vi fick också.. den är lite för mycket känner jag, :(
Ni får ha det så bra, så hörs vi i morgon!
xoxo/J

It´s hard to wait for something you know might never happen, but It's even harder to give up when you know It´s everything you ever wanted.


Sol

hejsan på er!
Idag har varit en riktig chilldag! Började dagen med att göra min bokanalys + handlingsreferat, följt av en välbehövlig springtur och tillsist solning. Det tråkiga med mina pigment är antingen får jag ingen färg alls, eller så blir jag lika röd som en kräfta. fuck life typ haha!
I morgon blir det att springa en runda och sedan sola hela dagen (om vädret håller i sig såklart!), ni får alla ha det så bra, så hörs vi snart igen!
xoxo/J


you should never cut your hair, 'cause I love the way you flick it off your shoulder

gjorde denna frisyr på mig själv i brist på annat haha.
Förlåt för mitt osminkade ansikte, hoppas ni inte dör av the uglyness, det vore allt för tragiskt.
Det var inte världens enklaste att försöka dölja spännena i nacken, så.. därför den ser ut som den gör!
xoxo/J

summer inspiration


a beautiful disaster

Bild 1: outfit på begravningen igår.
Bild 2: efter begravningen, ett sista adjö. ♥

Hejsan alla fina!
Idag är jag otroligt trött och tom på känslor. Igår var en riktigt jobbig dag som jag tog mig igenom efter mycket gråt och många kramar. Tack alla som kom på mormors begravning, jag vet att hon var med oss i solskenet och sken för oss, hon skulle nog vara så nöjd med hur allt såg ut med kistan, blommor och allas sista farväl. Jag fick inte fram något adjö, och idag kommer ångesten ifatt mig. Jag fick inte fram några ord, och jag kan fortfarande inte fatta att du är borta. Varför just du? Vi kom inte alltid överens, och vi hade våra stunder båda två, men du var fortfarande min mormor. Men jag vet att du har det mycket bättre där du är nu, omringad av de människor du en gång sagt adjö till, människor som delar samma åsikter som du.
Tack för dessa år mormor, du är saknad. Ha det så bra och vaka över oss här på jorden. ♥

Hoppas ni andra mår lite bättre än jag gör idag, så återkommer jag snart med ett inlägg, ett gladare inlägg.
xoxo/J

trashig fläta

Denna frisyr knåpade jag ihop lite snabbt, med inspiration på en lite trashig utbakad fläta.
xoxo/J

We create our fate every day we live

Dagens;
t-shirt, Gina Tricot
Jeans, Ullared
Väska, Ullared
Converse

Make up by Angelica

I fredags eftermiddag spenderade frisörerna lite tid hos stylisterna, då de sminkade oss.
Söta Angelica sminkade en såkallad 3D-sminkning på mig, riktigt snyggt! :')
xoxo/J

I wanna be that girl who fits in everything..

Dagens outfit.
xoxo/J

Birthday presents


  • pengar + presentkort på H&M
  • linnen
  • underkläder
  • t-shirt
  • transparant linne
  • glas groda (av min kära lillasyster)
  • ankelsmycke
  • örhängen
  • halsband
  • 1D's två böcker, Forever Young & Dare To Dream
  • choklad + oreo's
  • duschartiklar
xoxo/J

17 år!

Idag är min dag, idag blir jag 17!
Nu återstår bara ett år till, sedan planeras London resa med min bästaste mate, Längtar som fan!

Min dag började bra, otroligt bra faktiskt! Solen sken och det blev riktigt kanon väder! Jag kan inte ungå att tro att det var min älskade mormor som sken för mig idag. Du är mer saknad än du tror, och jag hoppas allt är bra där du är och att alla delar samma åsikter som du.♥

Bussresan till skolan spenderade jag med mina nötter, tack för era fina gratulationer pojkar :')
När jag kom till skolan, stod en viss liten flicka och pyntade mitt skåp så fint, förlåt att jag inte kom senare så du hann klart!♥ Jag älskar dig bästaste!
Stod och pratade lite med bästaste, fick fina gratulationer av vännerna och sedan var det dags för matte. När jag kom tillbaka till skåpen hade någon, en viss person som jag vet vem det är, stulit mina 3/4 kexchoklad som Patricia och Joanna satt dit, GE TILLBAKA! haha. Lite tråkigt att man inte kan ha något ifred dock...
Dagen flöt på, det var engelska och svenska innan lunch, och tillslut dags för sista lektionen som var första hjälpen kursen. Hade muntligt och det gick ju... lite sådär faktiskt.
Gick sedan till mamma, diskuterade om lite allt möjligt, både tråkiga och roliga saker. Sedan tog jag bussen hem med min nöt som ställt upp och stannat kvar i stan så jag slapp åka hem själv, du är bääääzzt, :')♥
Nu sitter jag här och tar det lugnt, bilder på de jag fått (vilket inte är mycket) kommer upp i morgon troligtvis.
Ha det bra,
xoxo/J

Var rädd om de du älskar, man vet aldrig när de tar sitt sista andetag.

Förlåt att jag inte har bloggat på sistone.. men det har hänt en hel del grejer i mitt liv, tråkiga grejer.
En nära släkting har gått bort, så mitt humör har inte varit på topp de senaste dagarna. Skippade skolan i fredags för att jag inte hade någon ork, var rädd för att sova kvällen innan och gråtit mig till sömns.

I alla fall, om man bortser från alla tråkigheter, så fyller jag faktiskt år i morgon, så idag blir det lite födelsedagsfirande, eftersom pappa jobbar natt i morgon och jag går i skolan, typiskt!
Lite bilder kommer nog upp ikväll eller så!
xoxo/J


RSS 2.0