Salongdag!

Yess, detta har jag åstadkommit lite på min apl salong, Ericas hår på den övre bilden och Rebeccas på de två andra. Sjukt kul och jag känner verkligen att jag valt rätt yrke, trivs som fisken i vattnet! Hör gärna av er till mig om ni vill ställa upp som modell eller liknande!
xoxo/J

Väl medveten om min sunkiga uppdatering..

Hallå där, jag är mycket väl medveten om att min uppdatering här suger. Ingen idé att jag lovar att det ska bli en bättring, eftersom jag aldrig får tummen ur röven o bloggar ändå, fast jag lovat sisådär 19849358 gånger.
Men nu är jag i alla fall här o säger hej!
Har faktiskt saknat att blogga lite, tänkte även visa lite va jag har gjort under tiden jag inte bloggat! Praktiken (apl:en) har dragit igång igen, och gud va jag har saknat det! Så sjuuukt skoj att äntligen vara hos Lena i apl-salongen igen, vi har det så underbart bra ihop! :)
Skolan och livet överhuvudtaget rullar på som det ska. Slutade vid halv 11 idag, vår lärare skulle till Kalmar så vi fick hemstudier istället, som jag är klar med och skickat och allt. Lättnad!
Ikväll blir det att ta det lugnt, kolla på tv och lägga sig tidigt. Återkommer med ett inlägg snart med lite bilder, ha det bra!
xoxo/J

Jag tidigare idag
 
 

My lovely client

Hellu! Idag fick vi i uppgift att klippa stylisternas dockor, och nedan ser ni resultatet. Det var grymt kul, nu känns det verkligen som om man har kommit igång på riktigt! :')
 
Före klippningen såg dockan ut så här;
.. och efter såg den ut så här;

Dagens outfit

Tröja - Vero Moda (new in! köptes i fredags) | Jeans - Vero Moda | skor - converse

Friday

Hejsan!
Har totalt glömt bort att jag skulle lägga upp lite bilder från i fredags haha, fick en liten påminelse av Patricia idag hihi så det är väl bäst att jag gör något :')

Anyways, hade en trevlig kväll med fint folk. Måste vi göra om snart :')
xoxo/J
 

RSS 2.0