Living my life like a fucking rockstar!

Hejsan, och ett stort förlåt för att jag inte har bloggat på 375875 år. Hänt en hel del saker i mitt liv, både positiva och negativa saker. De negativa sakerna är inte ens värt att ta upp, it's not hurting me anymore, så behöver inte gnälla om det här för att få attention. Jag har mina underbara älskade vänner (ni vet vilka ni är ♥) som stöttar mig genom allt, och tack vare dem så är jag ännu lyckligare nu än jag var innan! Jag älskar er ♥

De positiva sakerna då? Sjäääälvklart ska jag dela med mig, thing number 1; it's my birthday sooon, på torsdag fyller jag 18, jag är sååå excited!
Nummer 2; På fredag ska jag och två brudar ha myskväll, bara ta hand om oss själva, skratta och ha det allmänt bäst!
Nummer 3; på lördag blir det MEEEEEEEEEEEEEGA PARTYYYYYY! Älskade Patricia fyllde år den 24 april (grattis igen gumman♥) och jag fyller nu på torsdag så det får bli gemensamt party, förfest och sedan utgång. Längtar och peppar som ett as redan!!! Kommer bli så jäääävla underbart!!!
Nummer 4; well, jag såg Justin Bieber den 23 april............ dog, men lyckades återuppstå igen (skämt åtsido) men det var en av de bästa kvällarna jag någonsin upplevt. Allt var så himla magiskt och extremt häftigt att få uppleva! Tänkte dela med mig av både bilder och videosar så fort jag fått ordning på allt. Laddar upp videosar på youtube nu, men ska fixa bilderna lite också. Åh längtar tills jag kan dela med mig av allt, så himla underbart det var!!
 
Återkommer så snart som möjligt, hörs snart!
xoxo/J

work hard, it'll pay off!

Tjuelluuu! Skapligt aktiv jag har varit här på senaste tiden, men ska inte ljuga jag har varit upptagen med både de ena o de andra. Pluggar som ett svin i teorin, en fas avklarad med ligger efter i planering så måste plugga hårdare, har jobbat i fatt i svenskan som jag lyckats hamnat efter i o självklart haft påsklov, träffat vänner och sjävklart mitt älskade ♥. 
Idag blev det att åka in till stan för Körlektion,  klippa min brors sambo och även träffa emma. I helgen som kommer blir det att spendera kvalitéts tid med min älskling och njuta av det sista av påsklovet med lite bio o mys.
Hoppas allt är bra med er, vi hörs snart igen! 
 
Jag idag.
 
Xoxo/J

RSS 2.0