you never know how much trouble a heart can take

Hallååj!
Lovade ju lite bilder från i lördags, här kommer dom!
7
Jag tog inga kort innan dansen, så dessa var de jag hade.
Hade hur som helst en underbar kväll, även fast ångesten kom smygande mot slutet av timmarna. Ångrar att jag inte pratade med dom och kramade om dom detta år med. Och inte blev det bättre när man sätter på datorn dagen efter och ser att de ska lägga bandet på hyllan efter sommaren. Detta betyder asså att jag aldrig mer kommer få träffa dom, sad story. Varför liksom? Ni är så underbara killar, ni borde fortsätta!
Det får bli förra årets bild i repris. ♥
 
Det var nog allt för denna gång, hoppas allt är bra med er!
xoxo/J

Midsummer

Hejsan alla!
Förlåt för min sugande uppdatering, men har varit midsommar så skyller på det! Nu har även schemat dragit igång på sommarjobbet så nu är det fullfart och idag jobbade jag min första dag! :)
I fredags blev det lite midsommar firande med god mat och gott att dricka, och på lördagen träffade jag kusinerna + Linnéa och kusinernas två kompisar. Vi käkade lite tacos och sjöng singstar och hade allmänt skoj innan det var dags att dra sig till strömmen för lite dans till Zekes. Inte lika fullt drag som förra året (tänker mer på människorna som var där och inte själva bandet) men det gick i alla fall. Linnéa o jag dansade tills fötterna blödde, och runt kvällens sena timmar hoppade alla så dansgolvet höll på att braka sönder haha! Lite bilder från lördagen kommer i ett senare inlägg!
Hoppas allt är bra med er, hörs inom en snar framtid! ;)

Lånade bilden från min kusin!
xoxo/J

sun sun sun

så här såg jag ut idag. Solade hela dagen, endast framsidan på grund av tatueringen, så har en oooootroligt fin bränna nu haha :( lika röd som en kräfta på ett ungefär.. fuck life.

Tattoo - Dare to dream.

Hejsan! :)
Idag har jag varit uppspelt hela dagen, bara väääntat på den här dagen, o nu har den äntligen kommit! Klockan blev runt tre när jag och pappa åkte iväg till Vimmerby för att jag skulle tatuera mig!
Dennis, som tatueraren hette, var GRYYYMT bra, dessutom snygg ;)
Satt helt spänd, blev mer o mer nervös, kände mig yr och började kallsvettas, men jag tog mig igenom det och den var över på cirka tio minuter!
För er som undrar hur ont det gjorde, det går fan inte beskriva asså, men jag kan säga det Dennis sa till mig innan jag skulle börja, det känns som att skära sig riktigt långsamt fast mycket mildare. Kanske inte det roligaste o höra innan man skulle sätta igång, men det gick kanoners i alla fall! Riktigt nöjd är jag!
xoxo/J

Studenten Västerviks Gymnasium 15/6 2012

Åkte in med kusinen igår för att titta på Jeanette's och Teo's student, åh det var så härligt att titta på.. jag blev så sjukt taggad själv, bara två år kvar sen är det min tur!
Efter utspringningen och kortegen åkte jag och kusin hem till Teo på lite studentfirande, trevligt trevligt :') Har tyvärr inga bilder därifrån eftersom min kamera tog slut på batteri. Ni får nöja er med dessa!
Grattis gumman, för 10 år sedan satt vi i sandlådan hemma och lekte, nu tar du studenten. Stolt är jag!♥
Grattis Teo! :)
Snart är det fan min tur!
Lycka till i framtiden alla studenter!
xoxo/J

Gårdagens outfit


Detta bar jag på studenten igår,
mörkblått linne -H&M
Jeans - Ullared
Skor - Converse
Jacka

Dagens låt; Lil Rain - Adore you.

Länge sen jag lyssnade på den här låten, blir helt nostalgisk.. och jag kan inte hjälpa att tänka på dig.
xoxo/J

Nämnde någon sommarlov?


I wanna be the happiest girl alive

Hellu,
en trött/depp/sur Josefine här.
Denna dag har varit så jävla onödig. Sämsta dagen på länge. Åkte in till skolan för o "spela" brännboll, Hantverk årskurs 1,2 & 3, och det sög. Var med i några minuter sedan började min näsa rinna och halsen klia igen, så valde att sätta mig o kolla på istället, inte mycket bättre de.
Gick sedan till mamma, drog ner på stan ett tag för att se om jag kunde hitta något snabbt till skolavslutningen, utan resultat. Orkade inte ens prova kläderna till slut, blev så besviken på mig själv när jag såg resultatet i spegeln. Hatar shopping, men samtidigt så älskar jag det.
Sen åkte jag hem, för trött för att äta så skippade det, nu ligger jag i sängen helt tom. Funderar starkt på att sova. Jag orkar inte.
xoxo/J

whenever I see you, my mind screams no, but my heart screams yes, what am I supposed to do?

Hallooojj!
Denna dag har varit.. intressant haha!
Kom till skolan för ha håla hela dagen i stort sett, började tjugo i 9, fick reda på betygen sen slutade vi, nästa lektion lämnade vi tillbaka våra böcker sen slutade vi, sen slapp vi idrotten och engelskan behövdes inte heller eftersom vi bara kollade på film o den filmen sög, så ja.. jag har bara suttit i skolan o haft kul med mina underbara vänner! Puss på er, ni är awesome! ♥
Åkte sedan hem med mina nötter, tänk att jag inte ska träffa er på två månader.. oh, sad story.
Det enda jag ska göra i sommar är att jobba känns det som, kommer inte ha någon tid för annat, blää. Men det är dock värt det, får pengar för det o dom smaskiga pengarna ska gå till min o best mates akdfjhksehjf resa till London nästa år. Varför ska det vara så långt kvar?

När jag kom hem lagade jag mat, o medan pommesen var i ugnen, gick jag en promenad med Jack. Efter det drog jag även ut på en behövlig springtur! Ska verkligen komma i form till 2013, nu jävlar!
Det var nog allt för nu.. i morgon är det maskerad brännboll med hela HV, ska bli kul! Sedan blir det en sväng till mamma innan jag beger mig hemåt!
Kikar troligtvis in lite senare, annars i morgon!
Hade lite kul med kameran när jag kom hem, hahah. pinsam.se
xoxo/J

Dagens sminkning

xoxo/J

Dagens detalj - fiskbensfläta i lugg

ursäkta mitt face.

xoxo/J

Hold on hold on, you make it hard to resist.

Detta käkades väldigt flitigt hemma hos oss denna sköna kväll, lite jordgubbar och kladdkaka är aldrig fel!
Ska nog njuta av kvällen och dra på en film lite senare och verkligen njuta av ledigheten i morgon, så otroligt skönt att slippa sätta alarm. Dock kunde det varit en annan dag, onsdagar är nämligen vår kortaste skoldag då vi bara går till halv 12, suck.

Ska även försöka komma igång med träningen i morgon igen, blev ett litet uppehåll under tiden jag varit sjuk, är så sjukt ivirg att komma igång igen, vill ju försöka vara fit till London :)
Med detta sagt säger jag godnatt, så hörs vi i morgon!
xoxo/J

black and white


made some changes

tryck f5 om inget händer!
Tjosan alla fina människor!
Idag är livet på topp och inget ska få stoppa det! Hade en skön chilldag i salongen idag, blev ompysslad av finaste Anida innan jag gjorde min redovisning om balprojektet, gick väl bra så där tror jag haha :)
När jag kom hem åt jag lite mat med pappsen som även han var på bra humör (orsak: okänd) o vi pratade hela måltiden om London-resan 2013 och allt som hör till. Kan inte säga mer än att jag är suuuuuper taggad och kommer troligtvis tjata om detta fram till sommaren '13 och om ni inte kan hantera det, vilket ni borde.. för ni vill att jag ska vara happy, right? RIGHT?!

Känner att jag börjar spåra ur lite nu,omg. Antar att jag borde sluta skriva! Blir att chilla framför datorn eller tvn ikväll och bara ta det lugnt, i morgon är det boksamtal i svenskan som gäller + en obligatorisk kurs som gör att vi går 2 timmar extra i skolan, fuck life typ. Vi hörs troligtvis i morgon,
xoxo/J

syns det att jag är beyond excited här eller?!

One Direction - Up All Night the live tour dvd.

Glömde berätta att jag fick hem denna underbara skönhet i måndags, vilket passade perfekt eftersom jag var sjuk! Fick visserligen febern att stiga, men inte hindrade det mig från att dansa och sjunga med! Måste erkänna, min sångröst var inte allt för bra.. dumma hosta. haha :)
Tror jag sett på den cirka 10 gånger redan, och jag kommer inte tröttna på väldigt länge!
xoxo/J

I'm so excited and I just can't hide it

Hejsan igen!
Sitter och tittar på massa hotell med my best mate till vår London resa 2013. Jag är beyond excited och jag orkar inte vänta ett helt år till.. men fan va kul vi ska ha!
Du och jag i London.. ojojoj. 

Alltså tänk när vi sitter tillsammans framför en dator och bokar vårt hotell, bokar flygbiljetterna, då datumet är planerat. När vi packar våra väskor kommer fjärilarna bli helt vilda i magen, när vi går in på flygplatsen i Stockholm, går på planet och kommer ut ur gaten på flygplatsen i London och kan andas engelsk luft. Hur vi skyndar oss till hotellet för att checka in och lämna vårt bagage för att sedan ge oss iväg direkt. Ohgud, alla grejer vi ska göra?! Mysiga picknicks i Hyde Park, trevliga pratstunder inne på ett café när regnet smattrar mot rutan med varsin kopp te, shoppa loss som galningar, yra omkring som två hönor för att hitta till de gator vi ska till, allas ansiktsuttryck när vi kommer springades för att hinna till tunnelbanan, garvet som uppstår när vi inser att vi inte kommer hinna, hur mycket vi än springer.. kramperna i magen av allt skratt, kuddkrig på hotellrummet, flörta med alla söta engelskmän som vi ser på gatorna, våran första runda på Madame Tussaud, alla typiska turistbilder vi ska ta, jesus..

vi kommer ha det så bäst. Känslan att liksom få uppleva min första utomlandsresa med dig, hur jag kommer få uppleva London dag och natt med dig, min alldeles egna best mate. ♥
Jag kan verkligen inte sluta tänka på det alltså. åh, fml, ge mig sommar 2013 nu tack.
xoxo/J

Västerviks Gymnasium bal 26 maj 2012

Förlåt för sämst uppdatering, men varit sjuk i en helv vecka så inte orkat med någonting..
Tänkte dela med mig av några bilder från balen när finaste jeanette var med ♥
Alla var underbart vackra, och man började själv längta som en galning tills man själv ska gå på balen.
xoxo/J

RSS 2.0